Imamët dhe nënpunësit fetarë në KBI të Bujanocit 2014

15.04.2014

Imamët dhe nënpunësit fetarë në KBI të Bujanocit 2014


Imamët dhe nënpunësit fetarë në KBI të Bujanocit 2014

Përshtati:KBI-Bujanoc.com

 

 

Nr.

 

Emri dhe Mbiemri

 

Kualifikimi

 

Detyra

 

Vendshërbimi

 

1.

 

Sulejman Fejzullahu

 

“S”

Kryetar –

Imam

Bujanoc  (honorar)

 Tërnoc

 

 

 2.

 

 

Ragmi Destani

 

“S”

Kryeimam

(Imam vetëm për xhuma)

Bujanoc

 

Lluçan   (honorar)

 

 3.

 

Sevder Bajrami

 

“S”

Sekretar

Imam

Bujanoc

Tërnoc   (honorar)

 

4.

 

Berat  Halimi

 

“M”

Arkatar

Imam

Bujanoc  (honorar)

Osllarë

 

5.

 

Vesim Abdiu

 

“S”

 

Imam

 

Tërnoc –  Strukar

 

6.

 

Nexhmedin Saqipi

 

“M”

 

Imam

Tërnoc

(Xhamia e Re)

 

 7.

 

Aziz  Ramamdani

       

           

 

Imam

 

Tërnos – e mesme

 

 8.

 

Ulvi  Fejzullahu

 

“S”

 

Imam

 

Bujanoc

 

9.

 

Abdulla  Avdiu

      

 

Muezin

 

   Bujanoc

 

10.

 

Xhelal  Jakupi

        “M”

Apsulvent FSI

 

Imam

 

   Lluçan

 

11.

 

Ali   ...

 

 

Imam

 

Bujanoc

 

12.

 

Musa  Beqiri

 

 

Imam

 

Konçul

 

13.

 

Rabit  Saqipi

       

 

Imam

 

Dobrosin

 

14.

 

Edmond  Isufi

 

“M”

 

Imam

 

Turi

 

15.

 

Agron  Alimi

 

“M”

 

Imam

 

Nasalcë

 

16.

 

Mevludin  Xhelili

         “M”

Apsolvent FSI

 

Imam

 

Nasalcë

 

17.

 

 

Sali  Musliu

 

 

 

 

Imam

 

 

Letovic

 

18.

 

Skender  Aliu

      

Ndihmës

Imam

 

Letovic

 

19.

 

Zejnulla  Bakiu

       

    

 

Imam

 

Bilaç  -1-

 

20.

 

Selim  Zeqiri

 

       “S”

 

Imam

 

Bilaç  -2-

 

 

21.

 

 

Sadat  Beqiri

 

 

       “M”

 

 

Imam

 

 

Samolic – Te Korbët

 

 22.

 

Mejdi  Beqiri

     

 

       Imam

 

Samolic –  Shimshir

 

23.

 

Bajxhet  Idrizi

 

       “S”        

    ‘Ixhazet’

 

Imam

 

Samolic – autostrada

 

24.

 

Abdulmexhid  Ramizi

 

“M”

 

Imam

 

Breznicë e epërrme

 

25.

 

Argjend  Xhelili

 

Student në FSI

 

Imam

 

Breznicë e poshtme

 

26.

 

Shaban  Amidi

 

 

Imam

 

Muhoc

 

27.

 

Ibrahim  Demiri

 

“M”

 

Imam

 

Mal  Tërnoc

 

28.

 

Haki  Limani

 

 

 

Imam

 

Vërban

 

29.

 

Mefail  Ramadani

     

“M”

 

Imam

 

Zarbinë

 

Bujanoc

 Gjithsej: (29) Imamë dhe nëpunës fetarë

 

KBI  Bujanoc   2014

5444 Shikime