17.07.2015

Ilahi

29.04.2015

Video Islame

Pranon Islamin dhe me vete i merr edhe 1000 të tjerë (VIDEO)

Pranon Islamin dhe me vete i merr edhe 1000 të tjerë (VIDEO)

Në vazhdim ju ofrojmë tregimin për mjekun nga Rumunia i cili vetëm për një bamirësi pranoi Islamin dhe pastaj ishte shkaktar që 1000 njerëz ta pranojnë Islamin.

22.03.2015

Video Islame

“Ebu Bekri r.a., halifeja i parë i muslimanëve”

“Ebu Bekri r.a., halifeja i parë i muslimanëve”

“Ebu Bekri r.a., halifeja i parë i muslimanëve” – Mr. Ajni Sinani & Mr. Faruk Ukallo./KBI-Buanoc.com/

12.03.2015

Video Islame

Disa fakte jo shumë të njohura për mbretin Selman (VIDEO)

Disa fakte jo shumë të njohura për mbretin Selman (VIDEO)

Pas vdekjes së vëllait të tij, me 23 janar, mbreti Selman mori fronin e Arabisë Saudite. Pasi anëtarët e familjes mbretërore i dhanë bej’anin spekulohej se si do të jetë mbreti i ri. Tani kur ka hyrë në muajin e tretë të mbretërimit do t’u sjellim disa fakte më pak të njohura për mbretin saudian Selman

23.02.2015

Ligjerata Fetare

Mulla Jakup Hasipi flet per "Selefijt" e sodit, dhe Ebu Hanifen

Mulla Jakup Hasipi flet per

Mulla Jakup Hasipi,Flet të vërtetën për selefizmin e sodit se kush ashtë selefi,ndërsa një grup prej grupeve që ashte shfaqer 10 vitet e fundit tek trojet e tona në Ballkan, këta që po pretendojnë se janë selefi ,hoxha i nderuar thot se këta nuk janë selefi, këta jan dishka qeter fjalen selefi e mbulojn me dishka qetër"VEHABI".....

07.01.2015

Ligjerata Fetare

A ka ryma te ndryshme ne Maqedoni dhe ...?

A ka ryma te ndryshme ne Maqedoni dhe ...?

Prof. Dr. Musa Musai/KBI-Bujanoc.com/

04.01.2015

Filma Islamik

Një film i ri islam vjen nga Turqia: Ushtari më i mir i Fatihut

Një film i ri islam vjen nga Turqia: Ushtari më i mir i Fatihut

Filmi i ri turko-islam do të shfaqet së shpejti në kinematë e Turqisë.

28.10.2014

Ligjerata Fetare

Zeqati – Hoxhë Jakup Hasipi

Zeqati – Hoxhë Jakup Hasipi

Përshtati-/KBI-Bujanoc.com/

06.09.2014

Video Islame

Imam Ebu Hanife Dijetar i madh i Synetit të Profetit Muhamedit a.s.

Imam Ebu Hanife Dijetar i madh i Synetit të Profetit Muhamedit a.s.

Disa fjalë për Imam Ebu Hanifen - Enis Rama

14.08.2014

Video Islame

Tregimi mbi R4BIA-në - Nuk do t'i mbash dot lotët (Emocionale)

Tregimi mbi R4BIA-në - Nuk do t'i mbash dot lotët (Emocionale)

Në Korrik të 2013-të, Presidenti i parë i zgjedhur në mënyrë demokratike në Egjipt largohet me dhunë nga pushteti përmes një grusht-shteti ushtarak.