21.03.2022

Tregime

Tregim i dobishëm: Surja si mehr

Tregim i dobishëm: Surja si mehr

www.kbi-bujanoc.com

11.03.2022

Tregime

Hoxha dhe i sëmuri

Hoxha dhe i sëmuri

www.kbi-bujanoc.com

03.03.2022

Tregime

Vlera e fjalës së bukur

Vlera e fjalës së bukur

www.kbi-bujanoc.com

12.01.2022

Tregime

Le të jemi të kënaqur me atë që kemi!

Le të jemi të kënaqur me atë që kemi!

Përshtati: Miftar Ajdini

12.01.2022

Tregime

Begatitë e dimrit në Islam

Begatitë e dimrit në Islam

Autor: Izet ef. Bibic; Përkthim: Miftar Ajdini

10.05.2016

Tregime

A mund të flesh kur të vije fortuna ?

A mund të flesh kur të vije fortuna ?

Disa vjet më parë, një fermer e kishte blerë një tokë pranë brigjeve të Atlantikut. Vendosi lajmërimin për të punësuar një ndihmës. Shumica e njerëzve nuk e dëshironin punën në fermat përgjatë Atlantikut.

20.06.2015

Tregime

Agjëruesi i cili hyri në xhenet para shehidit

Agjëruesi i cili hyri në xhenet para shehidit

Sahabiu i famshëm Talha ibn Ubejdullah r.a. transmeton se dy njerëz erdhën tek Pejgamberi, savs, dhe së bashku e pranuan Islamin …