29.04.2015

Video Islame

Pranon Islamin dhe me vete i merr edhe 1000 të tjerë (VIDEO)

Pranon Islamin dhe me vete i merr edhe 1000 të tjerë (VIDEO)

Në vazhdim ju ofrojmë tregimin për mjekun nga Rumunia i cili vetëm për një bamirësi pranoi Islamin dhe pastaj ishte shkaktar që 1000 njerëz ta pranojnë Islamin.

22.03.2015

Video Islame

“Ebu Bekri r.a., halifeja i parë i muslimanëve”

“Ebu Bekri r.a., halifeja i parë i muslimanëve”

“Ebu Bekri r.a., halifeja i parë i muslimanëve” – Mr. Ajni Sinani & Mr. Faruk Ukallo./KBI-Buanoc.com/

12.03.2015

Video Islame

Disa fakte jo shumë të njohura për mbretin Selman (VIDEO)

Disa fakte jo shumë të njohura për mbretin Selman (VIDEO)

Pas vdekjes së vëllait të tij, me 23 janar, mbreti Selman mori fronin e Arabisë Saudite. Pasi anëtarët e familjes mbretërore i dhanë bej’anin spekulohej se si do të jetë mbreti i ri. Tani kur ka hyrë në muajin e tretë të mbretërimit do t’u sjellim disa fakte më pak të njohura për mbretin saudian Selman

06.09.2014

Video Islame

Imam Ebu Hanife Dijetar i madh i Synetit të Profetit Muhamedit a.s.

Imam Ebu Hanife Dijetar i madh i Synetit të Profetit Muhamedit a.s.

Disa fjalë për Imam Ebu Hanifen - Enis Rama

14.08.2014

Video Islame

Tregimi mbi R4BIA-në - Nuk do t'i mbash dot lotët (Emocionale)

Tregimi mbi R4BIA-në - Nuk do t'i mbash dot lotët (Emocionale)

Në Korrik të 2013-të, Presidenti i parë i zgjedhur në mënyrë demokratike në Egjipt largohet me dhunë nga pushteti përmes një grusht-shteti ushtarak.

14.08.2014

Video Islame

Protestuesi në Rabia këndon Kur'an në momentet e fundit të jetës

Protestuesi në Rabia këndon Kur'an në momentet e fundit të jetës

Ky djalosh i quajter Ahmed,para se te vdiste i tregonte shokve te tij se ikishte par dy endrra, 1.Ne fiilim te protestave e kishte pa ne enderr Omerin r.a. i cili i kish then :Ahmed ti do te vdesesh shehid. 2. Nje nat para masakres Rabia prap e kishte pa Omerin r.a. ne enderr me nje grup prej sahabeve ,te cicit i kishin then :Ahmed agjero neser sepse dote besh iftar me ne ne xhenet.

14.07.2014

Video Islame

Lexim i Kuranit që ju mahnit: djaloshi i burgosur nga Burma

Lexim i Kuranit që ju mahnit: djaloshi i burgosur nga Burma

Muslimanët e Burmas që disa vite i ekspozohen persekutimit dhe asgjësimit. Popullata budiste që është shumicë mundohet t’i asimilojë dhe t’i largojë nga feja.

08.06.2014

Video Islame

Dituria e Fsheht e Islamit

Dituria e Fsheht e Islamit

Përshtati/KBI-Bujanoc.com/

05.06.2014

Video Islame

Shtëpia e Muhamedit a.s.

Shtëpia e Muhamedit a.s.

Përshtati/KBI-Bujanoc.com/

17.05.2014

Video Islame