Falet gjaku mes familjeve Potoku dhe Hoti

27.03.2014

Falet gjaku mes familjeve Potoku dhe Hoti


Falet gjaku mes familjeve Potoku dhe Hoti

Në xhaminë e madhe të Podujevës, xhamia 'Met Podjeva' të premten u bë falja e gjakut mes familjeve Potoku dhe Hoti.

Ngjarja tragjike kishte ndodhur vitin e kaluar ku një prestarë nga familja Hoti kishe aksidentuar një fëmijë tre vjeçar nga familja Potoku.
Me inicimin e imamit Mulla Idriz Billallit, imam në xhaminë 'Met Podjeva, filloi ndërmjetësimi mes familjeve dhe u arrit të pajtohen dy familjet. 
Imami Bilalli i dha fjalën edhe Muhamet Latifit i cili e përgëzoi imamin për punën e bërë dhe falënderoi familjen Potoku qe po e falte këtë gjak.

/KBI-Bujanoc.com/

1111 Shikime