Pickimi i bletës për trajtimin e reumatizmit, diabetit dhe astmës

11.01.2014

Pickimi i bletës për trajtimin e reumatizmit, diabetit dhe astmës


Pickimi i bletës për trajtimin e reumatizmit, diabetit dhe astmës

Ekspertët e ushqimit ka kohë që flasin për dobitë e mjaltit, në trajtimin e shumë sëmundjeve. Përveç dobive të mjaltit, kohët e fundit ata janë fokusuar edhe tek efekti pozitiv i pickimit të bletëve, i cili trajton sëmundje të rënda si reumatizmi, diabeti dhe astma.

Në Indonezi, pickimi i bletës është shndërruar në një terapi të rregullt të shumë sëmundjeve, kryesisht për shtresat e varfra të shoqërisë, të cilët nuk i përballojnë dot shpenzimet e larta të ilaçeve.

Terapia me pickimin e bletëve, fillon me pesë pickime në ditë, për të arritur deri në njëzet të tilla./KBI-Bujanoc.com/

1081 Shikime