Ekzistojnë mbi 400 ajete që kanë lidhje me mjekësinë

09.12.2013

Ekzistojnë mbi 400 ajete që kanë lidhje me mjekësinë


Ekzistojnë mbi 400 ajete që kanë lidhje me mjekësinë

Në Kur’anin e Shenjtë, ka rreth 400 ajete në lidhje me ushqimin, shëndetin dhe kurimet, tha një ekspert i mjekësisë islame.

Ahmad Muhamedian, drejtor i Qendrës për Kërkime Mjekësore Islame në Universitetin Islamik Razavi, tha se ekspertët mund të përfitojnë shumë nga këto ajete, si dhe hadithet lidhur me çështjet mjekësore.

“Megjithatë duhet të theksohet se në mënyrë që të përdorni këto ajete dhe hadithe, njëriu duhet të njihet me bazat e mjekësisë islame, si dhe Hadithin dhe Kur’anin.”/KBI-Bujanoc.com/

1106 Shikime