Paralajmërohet protestë e re në Shkup

04.07.2014

Paralajmërohet protestë e re në Shkup


Paralajmërohet protestë e re në Shkup

Në Shkup, të premten u zhvillua një protestë kundër rasteve të montuara ndaj shqiptarëve të Maqedonisë nga organet policore e gjyqësore. Organizatorët kanë paralajmëruar se protesta do të vazhdojë edhe gjatë ditës së shtunë. Kjo foto me të madhe shpërndahet nëpër rrjetet sociale.

Paralajmërimi për protesta

Në protestë u lënduan mbi 20 protestues dhe u arrestuan 6 prej tyre.

Protesta vjen si rezultat i dënimit me burg të përjetshëm të gjashtë shqiptarëve në rastin e ashtuquajtur “Monstra”, nën akuzën për vrasjen e pesë të rinjve maqedonas./KBI-Bujanoc.com/

1140 Shikime