Njoftim

23.04.2014

Njoftim


Njoftim

Komuniteti Mysliman i Shqipërisë në bashkëpunim me Zyrën e Këshilltarit të Çështjeve Fetare në Ambasadën e Turqisë, organizojnë simpoziumin me temë:

“Profeti Muhamed a.s. dhe Sinqeriteti në Islam”
Simpoziumi do të zhvillohet ditën e premte më 25 Prill 2014 në orën 10:00 në sallën e Teatrit Kombëtar të Operas dhe Baletit.

Programi i simpoziumit:
1. Këndim Kurani - Ahmet KARALİ, Imam i Xhamisë “Haxhi Bajram Veli”, Ankara.
2. Fjala e Hapjes – z. Skender BRUÇAJ, Kryetar i Komunitetit Mysliman të Shqipërisë.
3. Përshëndetjet Protokollare
- Hidayet Bayraktar, Ambasadori i Turqisë në Tiranë
- Edmond BRAHIMAJ, Kryegjysh i Kryegjyshatës Botërore të Bektashinjve.
- Ilir HOXHOLLI, Kryetar i Komitetit Shtetëror për Kultet
4. Paneli i Diskutimit
- Xhemal BALLA, studiues
- Mefail HIZLI, Myfti i Ankarasë
5. Mbyllja 

Ky simpozium do të zhvillohet edhe në, Fier dhe Vlorë në datën 26 Prill 2014 si dhe në Shkodër me datë 27 Prill 2014.

/KBI-Bujanoc.com/

1162 Shikime