Një film i ri islam vjen nga Turqia: Ushtari më i mir i Fatihut

04.01.2015

Një film i ri islam vjen nga Turqia: Ushtari më i mir i Fatihut


Një film i ri islam vjen nga Turqia: Ushtari më i mir i Fatihut

Filmi i ri turko-islam do të shfaqet së shpejti në kinematë e Turqisë.

Filmi prezanton historinë e luftërave të Sulltan Fatihut dhe heroizmin e osmanlinjve.

Filmi do të shfaqet me 16 janar, 2015, dhe titullohet “Fatih’in fedaisi Kara Murat 2 – Ushtari më i mirë i Fatihut, Kara Murati 2”./KBI-Bujanoc.com/

 

4856 Shikime