Departamenti dhe qellimet e tij..

01.01.2014

Departamenti dhe qellimet e tij..


Departamenti dhe qellimet e tij..

Shkruan: Nevzad Lutfiu

-Te nderuar besimtar respektivisht antare te departamentit ne rrjetin social Facebook,kam kenaqesin qe t'i shpalos qellimet e krijimit te departamentit.


1-Qellimi i pare i Departamentit eshte qe te afrojm sa me shume te rinje ne sektorin tone respektivisht ne departament,ne menyre qe t'a krijojm nje grup te rinjesh te cilt transmetojn mesazhe tek shoqeria me karakter humane,moral,kulturor.E kemi ve si qellim te parin per arsye se,ne vendonin tone po kemi vetem zhvillime politike,dhe e meta e madhe e rinise po eshte pozicionimi i tyre ne partit politike,andaj ne perndryshe nga ky trend bejm thirrje per te na bashkangjitur neve,ne menyre qe te krijojm nje grup i cili do te jete shembull i shoqerise sone.


2-Qellimi i dyte eshte transmetimi i ketyreve mesazheve ne menyre te drejt sic na porosit Allahu i Madheruar dhe i Derguari i Allahut Muhamedi alejhi selam.E kemi ve si qellim te dytin sepse po ekzistojn shume paragjykime ne lidhje me Islamin,po e konsiderojn qe nese iu perkushtohesh rregullave Islame ateher domosdo do t'i kufizosh shume te drejta.Perkundrazi ne permes mesazheve tona deshiroijm t'i tregojm rinise se Islami eshte sistem i jetes,dhe nuk eshte vetem i hoxhallareve.Islami eshte fe nga e cila burim kane gjetur shkenca,respekt ka gjetur familja,drejtesi ka gjetur shoqeria.E nderuara rini vlera e rinise eshte aq e madhe dhe e rendesishme,saqe figurat kryesore te Islamit e kane renditur krahas me rendesin e shendetit.Rinia eshte periudhe e edukimit,e krijimit te moralit,turpit e ndjenjes se paster njerzore.Andaj e nderuara rini ju bejm thirrje qe te na bashkohuni ne sektorin tone.....Jeni te mireserardhur. Departamenti i te rinjeve pran KBI Bujanoc

/KBI-Bujanoc-com/

3468 Shikime