Ndaj namazit dhe lutjes silluni sikur silleni me ujin dhe ajrin

23.07.2022

Ndaj namazit dhe lutjes silluni sikur silleni me ujin dhe ajrin


Ndaj namazit dhe lutjes silluni sikur silleni me ujin dhe ajrin

www.kbi-bujanoc.com

Ndaj namazit dhe lutjes mos u sillni sikur silleni me ilaçin që e përdorni vetëm kur keni nevojë! Ndaj namazit dhe lutjes silluni sikur silleni me ujin dhe ajrin, nuk mund të jetoni pa to. (Velid Besjuni

138 Shikime