Kryeimami pranë Këshillit të Bashkësis Islame viziton xhamit e komunës së Bujanocit

21.01.2016

Kryeimami pranë Këshillit të Bashkësis Islame viziton xhamit e komunës së Bujanocit


Kryeimami pranë Këshillit të Bashkësis Islame viziton xhamit e komunës së Bujanocit

Në vazhdën e aktiviteteve të KBI-Bujanoc do të vizitohen të gjitha xhamit ditëve të xhuma nga kryeimaimi Mr. Ragmi ef. Destani

Kryeimami pran KBI-së javën e kaluar pikrisht ditën e xhuma ka filluar me vizit për namaz të xhumas xhamit e teritorit të komunës së Bujanocit ,destinacioni i par në kuadër te vizitave ishte fshati Konçul ku kryeimami mbajti hytben dhe i priu xhematit në faljen e namazit të xhumas.

Ditën e xhuma me dat 22.01.2016 kryeimami do të jet për vizit në xhamin e fshatit Osllar, tema e hytbes do të jet Vëllazëria në Islam.

/KBI-Bujanoc.com/

1067 Shikime