Të mirat që sjellë lëvorja e bananes!

03.05.2015

Të mirat që sjellë lëvorja e bananes!


Të mirat që sjellë lëvorja e bananes!

Të mirat që i sjellë lëvorja e bananës! Duket qmenduri por, është e vërtetë! Bananeja është ndër frutet më të zakonshme që mund t’i shohësh në Indi, dhe ndoshta kjo është arsyeja pse nuk i konsumojmë bananet edhe aq shumë. Por pasi që ta keni lexuar këtë nuk do ta hudhni më lëkurën e bananës në kontinier.

Bananeja është e mbushur me shumë ushqyes dhe kalori. Ajo përmbanë shumë vitamina si: B-6, B-12, magnez dhe kaliumit. Përmbajtja e sheqerit shtohet kur lëkura e saj bëhet e zezë.
Fërkojini dhembet tuaj me lëvoren e bananës për afro një minutë, dhe përseriteni këtë procedurë për një javë. Në fund do ta zbuloni se ajo do ti zbardhoj dhëbët tuaj, e që po të shkoni tek dentisti të kushton me shtrenjët dhe sigurisht nuk do të jetë natyrale si kjo.
Lëvorja e bananës ndihmon në eleminimin e lythave dhe në ndaljen e lythave të rinjë. Mënyra më e lehtë për ta bërë këtë është duke e fërkuar vendin e ndodhjes së lythave për gjatë natës. Kjo është ndër metodat më të mira për ta shfrytëzuar atë për lëkurën tuaj.
Lëvorja e bananës mund edhe të hahet. Mund të shikoni shumë nga recetat indiane që e përdorin atë.
Masazhone fëtyrën tuaj me lëvoren e bananës per pes minuta dhe ajo do ti eleminoj puqerrat tuaja. Që ajo të reagoj përdore për një javë apo më shumë. Kush ka akne le ta perdor derisa aknet të zhduken krejtësisht./KBI-Bujanoc.com/

1260 Shikime