Kryeministri turk Davutoglu do të marrë pjesë në marshimin kundër terrorizmit në Francë

10.01.2015

Kryeministri turk Davutoglu do të marrë pjesë në marshimin kundër terrorizmit në Francë


Kryeministri turk Davutoglu do të marrë pjesë në marshimin kundër terrorizmit në Francë

Kryeministri turk Ahmet Davutoglu do të bashkohet të dielen me Presidentin francez Francois Hollande në një miting të unitetit pas sulmeve vdekjeprurëse në Francë.

Davutoglu do të bëjë vizitën me ftesën e Hollande dhe do të shpreh solidaritetin e Turqisë me popullin francez, thanë burimet pranë kryeministëris.

Kancelarja gjermane Angela Merkel, Presidenti i Këshillit Evropian Donald Tusk, kryeministri britanikë, italianë dhe spanjollë kanë konfirmuar pjesëmarrjen e tyre në marshim./KBI-Bujanoc.com/

1013 Shikime