Edhe një goditje për Netanjahun, Suedia njeh Palestinën si shtet

31.10.2014

Edhe një goditje për Netanjahun, Suedia njeh Palestinën si shtet


Edhe një goditje për Netanjahun, Suedia njeh Palestinën si shtet

Ministria e Jashtme e Suedisë para pak çastesh ka njoftuar se e njeh Palestinën si shtet sovran dhe të pavarur.

Ndërkohë në rrugën për ta njohur shtetësinë e Palestinës tanimë janë Britania e Madhe, Irlanda dhe Kroacia. 

Zhvillimet në favor të Palestinës, tashmë e kanë vënë në siklet Izraelin. Ditë më parë autoritetet e këtij vendi kishin thënë se njohjet e reja, sipas tyre, nuk do ta ndihmojnë procesin e paqes.

/KBI-Bujanoc.com/

1006 Shikime